Vi nærmer oss stadig!


sengNå er vi klare for siste innspurt av oppussingen, og det er gangen, gjesterommet og vaskerommet som gjenstår. Det er bare for barnemat å regne etter hva vi har vært gjennom det siste halve året, og jeg synes det er ufattelig deilig og endelig se en ende på det. Vaskerommet skal bli enkelt, men funksjonelt, og derfor skal jeg sette inn en dusj der med tanke på spyling av ungenes skitne vinterdresser og sko. I tillegg blir det en bred og fin benkeplate over maskinene slik at alt av tøy kan gå direkte fra vaskerom til klesskap.

Gjesterommet er husets minste rom, og det har vært vanskelig å velge ut innredning som dekker behovet for oppbevaring av klær og stor nok seng uten å få et overfylt rom. Jeg tror jeg har klart å velge ut riktig, og det gjenstår bare maling av vegger og tak før innredningen kan begynne. Jeg regner med at det er ferdig før helgen. På veggene har jeg valgt en relativ mørk blåfarge, men med store vinduer, og lyse gardiner og detaljer tror jeg vi unngår å gjøre rommet for mørkt og tungt. Gangen er flislagt, malt og har fått nye vinduer, og det er kun møblene som mangler. Disse blir levert på mandag, og heldigvis monterer de også, så det blir bare for oss å få satt det på plass. Endelig er vi snart i mål!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *