Uteplass


Vi har god plass og flott natur her i Trondheim, så det er ikke rart vi er glade i hageliv. Det er ikke mange hus med hage som ikke har en terrasse eller platting der man kan nyte varme sommerkvelder. For mange er disse små stedene som oaser i en hektisk hverdag og regne, og med riktig interiør kan hagen bli en forlengelse av både stue, spisestue og kjøkken. Det finnes mange fine hagemøbler der ute, men det finnes også mye som ikke er så bra. Møbler som står ute er nødvendigvis eksponert for vær og vind, og det setter høyere krav til kvaliteten enn vanlige møbler.

Jeg synes det har kommet mange nye fine hagemøbler, men en av de beste butikkene jeg har sett er trademax.no. Her finnes det en rekke stilfulle utemøbler, og det går også an å kjøpe sittegrupper og spisebord til 10-12 personer. De nye modellene ser veldig bra it og vil gli rett inn i enhver veldesignet uteplass. Hagemøbler fra Trademax finner du her. De er også rimelige og godt laget.

Trademax er basert på nett, og kjører møblene rett på døra di. Det betyr at du kan kikke på varene du har lyst på i fred og ro i ditt eget hjem, og så få en splitter ny sofagruppe på døra fire dager etterpå. De har møbler som helt klart følger de nyeste interiørtrendene, og her kan man lage mange spennende kombinasjoner. Dette er en butikk jeg anbefaler på det varmeste, og som er verdt et besøk.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *