Snart ferie!


Det har vært veldig travelt på jobb i det siste, men jeg har kost meg veldig mye og trives svært godt. Men nå skal jeg ha en ukes ferie og da tenker jeg å bruke tiden godt og få tid til litt oppfriskning i mitt eget hjem. Vi har gjort svært mye på huset vårt det siste året, og ting er i utgangspunktet ferdig. Men når man jobber med interiør er det alltid nye ting man ønsker å få til. Det neste i den forstand blir derfor et lite utskift av flere innerdører.

Liten ting, stor endring
Mange tenker kanskje ikke over det, men det å skifte ut en gammel dør med en ny kan gjøre en veldig stor forskjell på følelsen av et rom. De første som skal skiftes er den ene døren til stuen, og en til soverommet. For begge endte valget opp på en Diplomat innerdør. Det er et merke jeg er godt kjent med, og jeg vet at de leverer skikkelig kvalitet. Gleder meg veldig til de kommer.

Det er rart å tenke på at vi har bodd i huset i over et år nå. Det var veldig mye jobb i starten, og mye tid gikk til oppussing. Å jobbe samtidig som du pusser opp kan fort gå utover parforhold, men meg og min mann har taklet det kjempebra. Det kommer nok sikkert av at vi begge faktisk liker slikt arbeid. Og for oss er det ikke noe stressfaktor involvert. Det er noe vi gjør, ikke fordi vi må, men fordi vi vil. Det utgjør en stor forskjell tror jeg fra mange andre.
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *