Skattejakt på loppemarked!


Tidligere denne uken bestemte vi oss for å sette av dagen i dag til loppemarked. Det er noe jeg elsker å gjøre, men på grunn av kjøp og salg sider på Facebook, Finn.no osv. er det ikke lenger like mange loppemarked å dra på, folk selger selv det de ønsker å bli kvitt, og de store loppemarkedene forsvinner sakte, men sikkert. Uansett, hvert år er det et storslagent loppemarked her hvor vi bor, og inntektene går til det lokale korpset. Folk her i byen er fremdeles opptatt av å støtte oppom, og kanskje som en protest mot dagens kjøp/salg samfunn ble det i dag arrangert det største loppemarkedet noen sinne her! Folk kvitter seg med det utroligste, og jeg har vært heldig å få tak i en rekke skatter i dag! Jeg har kjøpt et nydelig gammelt servise som jeg gleder meg til å sette inn i skapene på det nye kjøkkenet, og jeg har kjøpt et stort og utrolig tungt klesskap som er over hundre år gammelt! Det skal jeg begynne å pusse på i morgen, for det trengs absolutt litt omsorg og maling, men det kommer til å passe perfekt i gangen. Det å blande nytt og gammelt synes jeg er veldig spennende, med litt tid og innsats kan selv de mest slitene saker og ting få nytt liv og gjøre nytte for seg igjen. Jeg har også kjøpt en liten lampe med blonder på, akkurat slik bestemoren min hadde da jeg var liten. Den skal få lyse opp nattbordet mitt etter hvert!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *