På tide å gjøre noe annet!


Jeg som har gledet meg så mye til å pusse opp, styre og stelle i det nye huset, hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle komme til å trenge en pause underveis, men der tok jeg visst feil. Det er ikke uten grunn at skilsmissestatistikken viser at det er to perioder i livet som utmerker seg spesielt for samlivsbrudd, nemlig ved familieforøkelse eller under oppussing. Det å gå så mye oppå hverandre, bruke all ledig tid og alle ekstra penger på hus kan utvilsomt være utfordrende i lengden! Nå har det snart gått tre måneder, og nå har jeg bestemt meg for å ta en helg med venninner, og la huset passe seg selv for noen dager. Vi har tatt inn på spahotell, og skal kose oss med bading, massasje, vin og god mat hele helgen. Det kommer nok til å bli en aldri så liten shoppingrunde i byen også, men denne gangen tror jeg at jeg skal kjøpe klær til meg selv fremfor interiør! Det begynner å bli lenge siden sist jeg gikk ikledt noe annet enn malingsflekkete joggebukser på kveldstid, og jeg trenger å kjøpe meg noe nytt.

Mannen min synes nok også det er deilig å få pusle rundt i huset helt på egenhånd, jeg fikk en bildemelding av han i stad slik at jeg fikk se fremgangen på badet i andre etasje. Det mangler bare fliser på den ene veggen, så er det fullstendig ferdig! Gleder meg til å se når jeg kommer hjem!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *