Kurs med jobben og shopping!


interiørDenne helgen har jeg vært på kurs med jentene på jobben, og det var godt å få et avbrekk igjen! Egentlig var det bare fredagen som var kurs, og vi holdt på ganske sent, så etter middag var alle klare for å stupe i seng. Etter en god natts søvn var vi klare for å ta for oss byen allerede fra lørdag morgen, og det gikk slag i slag med butikker og cafeer hele dagen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å shoppe noe særlig, men har vanskelig for å holde meg unna når jeg kommer over små og spennende interiørbutikker med vareutvalg litt utover det vanlige. Jeg falt pladask for et nydelig sengesett i plomme, kjøpte en vase i fattigmannssølv, og et par bilderammer som jeg tenkte jeg kunne ha på kjøkkenet. Hadde det ikke vært for at jeg kjører sammen med to andre jenter fra jobben og ikke egen bil, hadde jeg jammen meg tatt med meg en stor blå ørelappstol også. Kanskje jeg rett og slett må ta meg en tur nedover hit neste helg også? Mannen min sier at det snart må bli innkjøpsstopp, men en god gammeldags ørelappstol bør vel alle hus ha, mener jeg!

Etter en utrolig morsom helg er jeg dessverre ikke veldig motivert til å gjøre annet enn å ligge på sofaen og se en god film før jeg legger meg, men uheldigvis er det et par lister som ligger og venter på å bli montert, så jeg må nok gjøre det først…!
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *