Ikke alt går som planlagt…


sofaenMandag forrige uke skulle egentlig gulvet til soverommet og stuen komme, men vi ventet og ventet, og ingen dukket opp. Etter mye om og men viste det seg at gulvet rett og slett er forsinket, faktisk var det ikke engang sendt til Norge ennå! Heldigvis mangler vi ikke ting å henge fingrene i her i huset, så vi får heller gjøre ferdig det lille badet nede i mellomtiden, men det er utrolig irriterende når sånt skjer! Firmaet vi har kjøpt gulvene av kunne dessverre ikke gjøre så mye fra eller til, og vi må regne med at det kan ta nærmere en uke før gulvene er klare til henting her i Norge. Sofaen og de andre nye møblene til stuen har allerede kommet, men vi får bare stable de litt her og der så lenge.

I går kjøpte jeg stoff til gardinene som skal henge på soverommet vårt, kjøkkenet og vaskerommet. Jeg synes det er så moro å sy, og ekstra gøy er det selvfølgelig å ha gardiner som ikke alle andre har. Kvelden i dag skal derfor tilbringes i det gamle huset vårt med symaskinen og Maria Mena på ørene. Jeg satser på å bli ferdig slik at jeg kan henge de opp i morgen. Tenk at vi snart kan flytte inn! Jeg gleder meg veldig til å få tilbake hverdagen igjen, komme hjem fra jobb til huset mitt, og bare nyte. Det er heldigvis ikke så altfor lenge igjen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *