I dag kom gulvet!


gulvetEndelig kom gulvet vårt, halvannen uke forsinket, så du kan tro vi er glade over og endelig ha det i hus! Jeg har blitt en kløpper på gulvlegging i løpet av denne oppussingen, og har tenkt til å begynne på soverommet i dag. Stuen må nok mannen min hjelpe meg med, for der er det mye vinkler og det krever en del kapping, noe jeg ikke er like stødig på ennå! Vi har sånn halvveis installert oss på soverommet selv om vi har ventet på gulvet, så nå gjelder det å tømme det for møbler slik at gulvet kan legges, og rommet endelig bli ferdig! Sengen blir plassert i stuen, vi får sove der inntil vi er ferdige.

Nå når jeg sitter og ser tilbake på det halvåret som har gått, er jeg både utrolig imponert over hva vi faktisk har klart å få til, og jeg innser at det ikke er uten grunn at det sosiale livet vårt mer eller mindre har ligget i dvale! Selv om det har kostet både blod, svette og tårer, er jeg utrolig glad for at vi klarte å gjennomføre på egenhånd, til tross for noen uenigheter og følelsen av at det aldri skulle ta slutt underveis! Foruten hjelp av elektriker og rørlegger til de tingene vi åpenbart ikke kunne gjøre selv, har vi fikset alt annet! Jeg er så stolt av oss og huset vårt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *