I dag fikk vi nøkkelen!


I natt har jeg nesten ikke sovet, for jeg gledet meg sånn til å overta huset i dag! Nå er det endelig vårt, og jeg er så glad, så glad! Jeg har til og med tatt meg fri fra jobben for å begynne så smått med å rive gulvene. Vi går ut i ferie neste uke begge to, og da skal vi starte for alvor, men jeg må bare tjuvstarte litt i dag. Det første vi skal gjøre er som sagt å rive gulvene, det skal byttes i alle rom, men vi starter med kjøkkenet. Jeg synes det er best å ha kjøkken og bad i orden først, for med de to rommene på plass kan vi sove over om vi blir slitene mens vi holder på. Det er tross alt nesten en times kjøring mellom det nye og gamle huset, så det er mulig vi kommer til å bli litt leie av å kjøre frem og tilbake hele tiden. Vi har allerede kjøpt kjøkkeninnredningen, og det var kanskje noe av det jeg synes var vanskeligst å bestemme seg for. Vi endte tilslutt opp med hvitt kjøkken, selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for farge. Det er litt bonde-romantisk om jeg kan kalle det det. Kjøkkenet er et av de viktigste rommene for meg, så det blir stort, med god plass for lange måltider og sene kvelder. Vi skal ha peis på kjøkkenet, det har jeg alltid ønsket meg! Åh, det kommer til å bli så fint!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *