Hjelp meg å hjelpe deg!


Jeg har fått meg en deltidsjobb hos et interiørfirma, og de har noe veldig spennende samarbeidspartnere som jeg er veldig heldig å få jobbe sammen med. Det er flott å ha noen i samme bransje å diskutere forskjellige ting med, og planlegge nye kampanjer og produkter. Spesielt når du finner samarbeidspartnere som deler din visjon om å gi den ultimate komforten rundt i norske hjem, ja da vet du at du jobber med de riktige menneskene!

Ny produktlinje
Selskapet jeg jobber med er stadig på utkikk etter nye innovative løsning, og er er alltid ute etter å bli bedre i det de gjør. Vi har nå etter en del brainstorming flere planer på hva vi skal arbeide med videre, men vi er også interessert i å høre hva andre kunne tenke seg av nye løsninger eller produkter innen interiør. Derfor ber jeg om at alle leserne mine tar kontakt enten på E-post eller i kommentarfeltet om de har forslag til nye produkter vi kan utvikle.

De beste produktene er de som løser et universalt problem. Så har du noe i forbindelse med interiøret som du irriterer deg over, og skulle ønske var annerledes? Vel, når har du den perfekte sjansen til å bidra med en løsning! Vi tar imot alle typer forslag, og ikke vær redd for at forslaget ditt ikke er godt nok. Vi har sett mye rart og er alltid åpne for nye ideer som gjerne ingen har tenkt på før.

Så om du tror du har den neste store ideen innen interiør, vil vi svært gjerne høre ifra deg!
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *