En oppdatering på hva som har skjedd i det siste


Jeg nevnte tidligere at jeg hadde fått meg en deltidsjobb hos et interiørfirma. Der er jeg fortsatt og trives utrolig bra. Det var en jobb jeg tok kun ut ifra egen interesse for faget, og ønsket å lære meg litt mer. Jeg har tidligere brukt mye tid på interiør på egenhånd som en hobby, uten å få betalt for noe av det. Så da tenkte jeg at jeg like godt kan ta meg en deltidsjobb hvor jeg får gjort det jeg uansett gjør, samtidig som jeg får betalt. Ingen dårlig deal med andre ord! Så nå har jeg vært der i noen måneder og ting går strålende, så det er nesten slik at jeg tenker på å gå over der i en heltidsstilling. Jeg får tilbakemelding på at det jeg gjør er veldig bra, og de har flere ganger vært fremme og hintet på om jeg ikke kunne tenke meg å jobbe enda mer. Så vi får se nå utover høsten hva jeg kommer til å gjøre, ikke noe er bestemt enda.

Mye som skjer

Ellers er det også travle tider om dagene, det er mye som skal gjøres og vi har hatt familie på besøk som også skal underholdes og tilbringes tid med. Vi har vært heldig med været i det siste, så vi har fått gått oss noen flotte fjellturer. Det er ikke noe jeg vanligvis gjør så mye av, men hver gang jeg er ute og går, tenker jeg hele tiden den samme tanken, og det er: hvorfor gjør jeg ikke dette oftere? Det er noe med å være ute i naturen som gjør meg rolig og avslappet.

Steinsprut i ruten

Eneste problemet vi hadde var når vi var på vei hjem etter en dagstur, så fikk jeg en steinsprut i frontruten. Det kan nok være jeg kjørte litt for fort på den kronglete smale fjelleveien vi var på, og det gjorde nok at spratt litt mye med steiner rundt oss. Men heldigvis fikk jeg raskt plass hos Ryds Bilglass som har god erfaring på det å skifte bilruter. Så der leverte jeg fra meg bilen i går, og den skal bli behandlet allerede i dag. Så forhåpentligvis har jeg bilen min tilbake før dagen er omme.

Alt i alt må jeg si at denne sommeren har vært utrolig bra. Vi har hatt fint vær, familie på besøk, samtidig som jeg stortrives i deltidsjobben. Så satser på at ting holder seg slik fremover!
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *