En ny epoke kan begynne!


Huset er ferdig! Jeg kan ikke tro det, jeg er så glad! Vi ble ferdige for to dager siden, og nå har vi endelig begynt å bo! Det er ubeskrivelig deilig å komme hjem fra jobben og bare gjøre det jeg har lyst til, helt uten å tenke på at lister skal skrus opp, fliser skal legges eller møbler skal skrus sammen! Det vil selvsagt være ting etter hvert som skal forandres og byttes ut, slik som det alltid er, men enn så lenge er det akkurat som det skal være her. Det at vi endelig er i mål med oppussingen skal feires i kveld, og vi venter 13 stykker til middag, og det skal bli skikkelig godt og endelig feire oss selv og huset med en skikkelig innflytningsfest! Serviset jeg kjøpte på loppemarked tidligere i år pryder den flotte spisestuen, og jeg er så glad for at jeg kjøpte det!

Festen i kveld har jeg lenge sett fram til, og den markerer på en måte en ny epoke for oss, og jeg har lovet mannen min et helt oppussingsfritt år, ha ha. Nå er maten snart klar, og jeg er kjempe spent på Gordon Ramsays Beef Wellington. En spennende oppskrift som jeg kom over på en annen interiørblogg jeg følger, og som jeg håper står til forventingene!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *