Det beste med vinteren er et varmt bad


Nå har de begynt å si på TV at vi snart vil få snø her i Norge, og alle går rundt og sukker og stønner. Det er så du tror at de aldri har sett snø før. Vi får det hvert år, hvordan er det mulig å bli overrasket? 🙂 Jeg ser frem til vinteren faktisk. Jeg liker å gå på ski, og jeg syns vinteren er utrolig vakker. Men så er det andre ting som er ekstra koselig å gjøre i vinter også, som å ta et varmt bad etter en dag ute i kulden!

 
Har kjøpt hjem et nytt badekar
Allerede i fjor lovte jeg meg selv at jeg trenger å investere i et bedre bad snart, så nå var det på tide. Mitt gamle badekar hadde massevis av emalje skader, og det var litt for liten til å passe på en fin måte. Nå har jeg funnet et perfekt badekarbygghjemme som jeg kjøpte hjem, og jeg skulle få hjelp til å installere det i baderommet mitt neste uke. Så snart det er ferdig vil jeg dedikere et langt varmt bad, en flaske hvitvin og noen nydelig musikk. Det er en av de beste saker jeg vet!
Jeg fant dette morsomt bilde av en frosk i et badekar. Mye som denne frosk føler jeg meg i det gamle badekaret, haha. Beina henger utenfor, fordi det er for liten 🙂

badekar
Tanker om maleri på soverommet
Jeg har lest i mange interiørblogger om å opprette glitter vegger hjemme, noe som er den siste i interiørdesign. Angivelig er det noen butikker som har disse fargene i utbudet sitt, men ellers bør du være i stand til å blande selv, glitter i vanlig farge, og lage din egen variant. Da jeg så bilder av dette så jeg ble veldig interessert i å ha en sølv glitter vegg i soverommet hjemme, så nå har jeg vært å lete rundt etter noen forskjellige farger og nyanser.

 
Jeg kan imidlertid ikke helt bestemme om jeg vil ha det mer skimrende eller riktig glitrende. Jeg frykter at jeg vil bli lei av glitter etter en kort stund. Hva tror du?
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *