Dersom det er plass i hjertet…


Hei hei.

Nå var det en stund siden sist vi skrev, og da var jeg i en tid med mye problemer med bilen, men det fungerte for beste i slutet, heldigvis!

Jeg håper at dere som kontaktet meg om sin interiør siden sist har følt fornøyd med hva jeg har hjulpet deg med. Vi er tross alt bare mennesker til slutt, ikke sant ? Jeg forstår hvor viktig det er å finne den riktige møbler for deres hjem – og kanskje er det nettopp fordi jeg får så god tillit til deg.

Folksomt rundt bordet i forrige uke
I dag har jeg i stedet skrive om spisebordet fordi det faktisk kom opp her hjemme forrige uke. For første gang i våre liv, det var ikke nok plass ved bordet for alle gjester, og vi var tvungne til begynne å lete etter en ny spisebord.

Som vi tidligere har hatt gode erfaringer med Trademax.no så var det selvfølgelig så at vi begynte å se det igjen denne gangen. Den harde delen av dette er kontrasten som jeg og mannen ikke helt enige om – hva slags typ det er vi ønsker.

Han er selvfølgelig den som tar største delen av innredningen her hjemme, og ifølge ham så er det viktig at stilen skal se ut som den kommer fra den industrielle perioden. Ham insisterer på at ”Ellers vil det se helt frik ut” og hvem er jeg til å argumentere?

Vi er litt uenige her hjemme
Jeg trodde vi ville se på en hvitlakkert bord i stedet. En lakkert overflate gjør det mye lettere å tørke dritt og matrester fra syns jeg. Jeg tror at funksjonen må være viktigere enn formen, men mannen mener det motsatte. Jeg så spesielt på en kombinasjon som heter Rebekka som jeg trodde ville være perfekt for oss. Det var en god pris også sammen med stolene. Det var i skandinavisk stil med grått stoff sete på.

Mannen tror vi foretrekker å se på en bord på nettet som vi kan restaurera sammen for å gjøre det mer personlig. Vi elsker restaurering av ting, det er vår lidenskap – men for en gang det hadde vært fint å bare få til å kjøpe noe ferdig. Jeg vil heller bruke min tid på å hjelpe andre og tjene penger på min lidenskap.

Men du vet hvordan det fungerer. Mannen har det siste ordet, ha ha.
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *